ARE YOU MINE CAUSE I STAY HERE ALLTIME




Jahapp, väntat på att hjärtat ska vakna. Men han sover som i dvala..Sitter och e färdig att gå nu gäller de bara att väcka honom.  Jag e trött och vill sova, nån som har lust o komme över med en film och gott sällskap?

kyssar


I PUT SOME NEW SHOES ON AND EVERYONE SMILES

Lång dag idag, tur bara att vi har få och långa men ganska roliga lektioner. I helgen blir det mycket plugg och vara med Fredrik. Ska även till Brännkyrka och heja fram laget till förhoppningsvis några segrar. köpte en ny ring idag, es le gorgeous! Men nu ska jag kila ner på rummet, blir förmodligen att titta på wall-e och läsa "The body". Sov gott, nonatottot.
lovelovelove



LIFE'S BLACK HE IS BACK REAL LOVE




Rätt chill idag nu när jag tänker efter.

Haha, jag borde nog tänka mer. Men idag fick vi iallafall börja läsa igenom svenska häftet till nationella proven. Det var ganska konstiga texter men som tur utan en massa svåra ord! Men efter det hade vi en sån sjuktrolig livskunskap lektion, nästan alla skratta så de grät. Men nu ska jag och Mammisen titta på Knowing med hennes favorit Nicholas Cage.. Later!

SHE'S FITTING IN AND LIVING LARGE




Ååh jag vill så mycket just nu, men plugget är i vägen. Idag har jag varit på öppet hus på Kunskapgymnasiet i globen, det verkar faktiskt ganska bra och jag tror nog jag ska söka dit. Men vi får se. och imorgon är det öppethus på IT collage of sweden, så får vi se hur den ligger till efteråt.. men nu ska jag hoppa i säng. Nighty!

TAKE ME BACK TO WHERE WE WERE



Nu sitte jag o lyssnar på musik, erik linder om jag ska vara helt ärlig. Snart ska jag åka till stan med mina två sötnosar Felicia och Amanda. Sen ska vi åka direkt till våran match. Får se hur det går med min fot, men de e bara att stå ut och smörja med linniment. Linniment på allt, haha. Det känns verkligen som att vi måste vinna den här matchen så nu e de bara att laddaladda, haha ! ^^

lovelovelove






WELCOME TO THE WALK ALONE



systeryster o jag på cypern -07

Jag har ännu inte lagt mig, haha.. ligger och lyssnar på the rumble stripes. Helt sjukt bra musik!. Och jag, inezmalena har fakriskt sett dem live ! När jag och ystersyster var på Mando Diao i berlin, jag saknar det och jag saknar henne så sjukt mycket! Vi har så mycket gemensamt, men nu ska jag sova.. sweetdreams!


LET ME GUESS DID YOUR MAMA CHOSE



detta kallas bildkvalité! ^^

Jag känner att det händer vääldigt mycket den här helgen. Två öppet hus idago och sminkkurs + match imorgon. Vi ska möta Huddinge i östra gym, hoppashoppas på att det verkligen går bra nu. Jag har även klippt mig idag, kort.. till axlarna, först lite onöjd men nu börjar jag bli van. Och nu tänkte jag först kila ut till mamma och sen tvätta ansiktet, såå natti !


YOU*LL NEVER SEE MY HEART AGAIN




Seize the day !

Helt underbart bra dag, först en lunch på Vapiano med kära Fredrika, medan alla andra satt på donken. Sen efter skolan träffade jag Emlan, Bettan och Healthymountain och hade en helt underbar eftermiddag, tack tjejer! men nu ska jag lägga mig, 2-3 öppet hus imorgon, haha ! Goodnight !

HEY BOY WHATS UP WITH YOUR HAIR

lääget? tråkig skoldag idag, vi har bara tråkiga ämnen på onsdagar förutom matematik såklart.. appropå det så har jag panik!! det saknas 80 p till min drömskola, bläää jag orkar verkligen inte!
Men nu ska jag skriva klart på vårat biologarbete.. Later !

FEELS THE WAY I DO ABOUT YOU NOW



Trött, nervvrak och galen, är tre ord som passar bra in just nu, har pluggat hela kvällen på ett arbete om Genteknik. De e grymt kul eftersom det är de jag helst vill jobba med i framtiden. Idag satt jag o suktade i Gymnasiekatalogen tills tanken slog mig "De e bättre att göra skola än att kolla på skolor". Så det var så de kom till att jag satt o pluggade hela denna söndag kväll, jag har även ägnat denna söndag till att städa o möblera om. För min mamma köpte lite nya saker till mitt rum igår. Men nu ska jag borsta tänderna och kolla klart på johan falk.. Later! ^^

WILL YOU DEFEAT THEM YOUR DEMONS



Jahapp, då satt man här igen då innan träning med magont.. Inte inför träningen men endå, fick även reda idag på att vi har skol-dm match imorgon i nyboda kl 13.30 så vi slipper hela eftermiddagen plus att vi har ingen gympa imorgon bitti.. De är najs :) men nu ska jag kila ner till hallen, hoppas någon fler har kommit.. Later!

I'M BLUFFIN WITH MY MUFFIN I'M NO LYING

Träning igen då, suck.. jag skulle ha valt någon annan profil som typ sång eller bild, haha. Idag blir de iallafall skola.. sen plugg och träning. Har märkt att mitt liv inte är så mycke mer än det, men jag står ut.
Är de bara jag som redan börjat längta efter sportlovet? Haha och de e liksom första veckan bara ?
hur som helst.. nu ska jag på träningen, later !


EVERY SIGN POINTING STRIAGHT TO YOU

Goder natter du kära ! Det är måndag och jag är redan helt slut, hade första träningen för säsongen och jag har redan två nya blåmärken från de (tummen upp!). Imorgon bitti är det träning igen som gäller och så ska jag försöka få tag i alla provdatum.. jaa de e mycket att stå i :O
men iallafall, tjejmiddag på fredag och jag säger bara PAAANIIK !! jag har ingenting att ta på mig och mitt hår ser ut omstryk.. bajs,
god natt iallafall.. puss

SHE WORKED A BOY SHE WORKED A GIRL

slänger in en bild på mina små brorsor

Med flätor i  mitt hår sitter jag o kollar på Winx-klubb på nickeloeon med mina småsyskon och försöker planera dagen. Tänkte kolla med fredrika om hon mår bättre, isåfall kanske jag åker hem till henne och pluggar på vårat kompendium.Dålig uppis eftersom jag har min dator hos henne, men ska ta med den idag om jag åker dit. Känner mig rätt låst utan den ibland. Nu tänkte jag släppa ut hårt o fixa mig, tjing så länge!

LOVE ME JUST WANNA TOUCH YOU FOR A MINUTE

Kom precis hem från en födelsedagsfika för älskade linn, denna mysiga fika med mycket skratt slutade i att vi åkte skridskor i kungsträdgården. Haha jag och linn ramlade en varsing gång, eller hmm.. förlåt Linn halkade 3 gånger :)
Nu sitter jag och väntar på Pia så ska vi äta middag tillsammans :) Det vankas soppa och pannkakor..
Jag saknar dig något så otroligt mycket, vill bara ha dig nära.. dygnet runt. Men nu e de ju inte långt kvar, eller ?
"Hur ska man älska någon som har älskat nån förut?"

A THOUSANDS MILES SEEMS PRETTY FAR

Sitter på Café Limone i Gullmarsplan med Geeka, vi har pluggat lite och nu ska vi snart skiljas åt och hon tar med sig min lilla data för att skriva klart vårat kompendium, efter som skolan börjar imorgon suck.. Ska bara säga att de är sjuktkallt, för de är 16 minus ute och deras dörr går inte att stänga riktigt.. Blev inge långt idag heller, så hejdå från mig. Kanske kommer en uppis sen ikväll.

THE WORLD WILL NEVER EVER BE THE SAME

Idag var det ut på stan som gällde med mormor och mamma, köpte två helt underbara tröjor på rean från monki. bilder kommer imorgon.. när jag e med geeka :) Vi ska nämligen mötas för att plugga, vi är såå duktiga! ^^
god natt!

WILL YOU BE THE SAVIOUR OF THE BROKEN

Vi sätter oss ner
Utan ett ord
Som så många gånger förut, du beställer ett glas vin och jag en kopp te
Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer
Vi har blivit som dom
Som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och hon är fri

När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda att det är såhär man mår när man hemligheter har
När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två..


TO BUILD ME UP AND TEAR ME DOWN





Trött och dålig kvalité. Idag har jag suttit vid datan sen vi kom hem, ganska pinsamt faktiskt. Men jag blev helt slut så jag orkade inget annat. Imorgon blir de till stan med mormor o kolla på lite nya ringar. Och nu hoppas vi innerligt att min bror, jag och hans vänner åker till kungsberget på onsdag, vill ju använda mitt nya ställ !
sov gott o dröm sött om alla småkryp du mött' 

I DON'T CARE I'M IN LOVE WITH YOU

hemma från en mys och party kryssning med mamma.
Det har varit jätte kul och mysigt, men tänkte på dig hela tiden. Igår kväll dansade vi och idag tog vi aroma massage. nu ska jag prata med fredrika om skolan, en till uppis sen kanske ;)


RSS 2.0